Επιλογή
For you

Οι επιλογές είναι αμέτρητες, αφήστε το σε κάποιον που ξέρει...Σας προτείνουμε βιβλία που αξίζει να έχετε στη βιβλιοθήκη σας σύμφωνα με την αισθητικη & τα ενδιαφέροντά σας!

For family & friends

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα καλύτερα βιβλία ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς συγγενείς και φίλους. Ακόμη και γι'αυτούς, "που τα έχουν διαβάσει όλα"!

For Business

Δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας...Αναλαμβάνουμε την επιλογή βιβλίων για βιβλιοθήκες στο σπίτι σας, στην επιχείρησή σας, σε ξενοδοχεία, πλοία, σκάφη και όπου αλλού επιθυμείτε!

 

Εκδόσεις

For you

Θέλετε να εκδώσετε το βιβλίο σας εύκολα & οικονομικά? Οι τιμές ξεκινούν από 3€ το αντίτυπο! Μη το σκέφτεστε άλλο, ξεκινήστε σημερα!

For the family

​Κάντε ένα δώρο που θα περάσει από γενιά σε γενιά - ένα βιβλίο, με τις συνταγές τις γιαγιάς, τις φωτογραφίες της οικογένειας, η αξία του θα είναι ανεκτίμητη!

For Business

Όποια και αν ειναι η επιχειρήσή σας, αξίζει να γραφτεί & να εκδοθεί η ιστορία της. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τη γράψετε! 

 

Design

For you

Θέλετε το καλύτερο εξώφυλλο για το βιβλίο σας και ψάχνετε σχεδιαστή/ρια - έχουμε τη λύση!

For your home

Ψάχνετε να βρείτε πώς θα γεμίσετε τις βιβλιοθήκες σας ή  έχετε άπειρα βιβλία και δεν ξέρετε πώς να τα οργανώσετε? Στείλτε μας σήμερα!

For Business

Θέλετε να σχεδιάσετε μικρό-αντικείμενα (κούπες, τσάντες, κτλ) που να ταιριάζουν με την εταιρική σας ταυτότητα? Μη ψάχνετε άλλο, ήρθατε στο σωστό μέρος!